yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ayrıca, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Panik pas sebebiyle içerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı rast iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Binalarda bulunan yangın kapıları ve temel kapıların huzurı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın dâhilindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma kategorik bünyelarda 120cm, erdemli katlı büro binalarında 90cm ferahliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları çokliği 180cm’den az olmamalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, muhik şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Göreceksiniz ki bu gömlek yüksek kaliteli yangın baplarını en şayeste fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın çabucak insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya yakınlarında ve kolay Yangın kapısı istanbul açılabilen örgüya sahiptir.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını sağlar.

Bünyeda yangın çıkması halinde yalın ve duman yangın kapısı yardımıyla özelliklerine destelı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır ve özge alanlara yayılması engellenir.

Firmaların genel olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Döşek Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; adida kâin Garaj namına iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Her devir boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya ayrıksı bir güçlük bulunmamalıdır. Hatta Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page